Verlichting voor jouw werkruimte

Professioneel lichtadvies voor kantoren en werkruimten. Creëer een productieve en stijlvolle zakelijke omgeving.

Lichtadvies op maat voor werkruimtes, kantoren, winkels en bijvoorbeeld galerien

Welkom bij Reinards Licht en Advies, waar ik je help om de perfecte verlichting te creëren voor je kantoor of zakelijke werkruimte. Of je nu op zoek bent naar kantoorverlichting, lampen voor je werkruimte, of professioneel lichtadvies, ik bied oplossingen die de productiviteit en esthetiek van je zakelijke omgeving verbeteren.

Jouw werkplek, Jouw Stijl

Ik begrijp dat een goed verlichte werkruimte cruciaal is voor een efficiënte werkomgeving. Of je nu een traditioneel kantoor hebt of een moderne werkruimte, of ik een lichtplan maak voor horeca, musea of detailhandel, ik pas het lichtadvies aan jouw specifieke behoeften en stijl aan.

Reinard Pannekeet geeft advies over licht in woonruimten

Hoe maak ik een lichtadvies voor jouw werkruimte of kantoor?

Als lichtadviseur heb ik drie verschillende opties voor het creëren van een lichtplan:

Stap 1: Intakegesprek en technische bespreking

Mijn proces begint met een grondig intakegesprek waarin we jouw wensen en technische mogelijkheden bespreken. Indien nodig, kan ik zelfs een locatiebezoek regelen om een beter inzicht te krijgen in jouw ruimte en specifieke vereisten. Een locatiebezoek heeft meerwaarde en bovendien maakt dat mijn werk nog leuker. Het persoonlijk contact tijdens het proces is een belangrijke meerwaarde van mijn dienstverlening.

Stap 2: Lichtplan met plattegrond

Vervolgens maak ik een lichtplan met een plattegrond waarop ik de posities van verschillende soorten licht inteken. Ik moedig klanten aan om plattegronden en foto’s aan te leveren om een beter beeld te krijgen van de ruimte(s).

Stap 3: Schriftelijke presentatie

Een schriftelijke presentatie volgt, waarin ik de armaturen selecteer en het effect van deze verlichting beschrijf. Ik stel gerenommeerde armaturen voor en illustreer ze als suggesties.

Stap 4: Feedback en aanpassingen

Ik waardeer jouw feedback enorm. Eventuele kleine aanpassingen aan het lichtplan en de suggesties voor armaturen kunnen kosteloos worden gemaakt. Dit biedt de flexibiliteit om het plan volledig aan jouw wensen aan te passen.

Stap 5: Technisch advies en specificaties

Technische specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden worden uitgewerkt zodra de definitieve keuzes voor armaturen zijn gemaakt. Ik adviseer over lichtbronnen, drivers, afmetingen en installatietips voor ervaren elektriciëns.

Stap 6: Instructie voor de installateur

Ik voorzie de installateur van gedetailleerde instructies voorafgaand aan de plaatsing van armaturen, dimming en aansluiting. Ik kan zelfs deelnemen aan bouwvergaderingen om uitvoerders te adviseren over de noodzakelijke aanpassingen.

Renee Jongejan
Renee Jongejan
2023-09-26
Reinard Pannekeet = een top en bewezen lichtadviseur! We hebben hem voor twee woningprojecten ingeschakeld; een appartement in het centrum van Amsterdam en een vakantiewoning. Dit tot zeer grote tevredenheid; kennis en kunde van licht(effecten) beheerst hij bovenmatig. Hij weet wat er te koop is in ‘lichtland’ - niet onbelangrijk. Bovendien is Reinard een bijzonder prettig en aimabel mens. We kunnen Reinard Pannekeet een ieder die (terecht) het grote belang van licht en verlichting inziet van harte aanraden!

Enkele van mijn projecten

Dit zijn een van mijn eerdere projecten om jou een idee te krijgen van wat ik kan bereiken in zakelijke werkruimten. Laat je inspireren door foto’s van succesvolle lichtontwerpen die de sfeer en productiviteit hebben verbeterd.

Duurzaamheid en budgetopties

Ik hecht waarde aan duurzaamheid en streef naar oplossingen met minder hak- en breekwerk, minder energieverbruik en het gebruik van bestaande verlichting en aansluitpunten waar mogelijk. Ik bied indien gewenst drie budgetopties aan, afhankelijk van de kwaliteit en merken die bij jouw project passen: laag budget, midden budget, en hoog budget.

Aanpassingen op maat

Ik begrijp dat elk project uniek is. Ik pas mijn voorstel en offerte graag aan op basis van jouw specifieke wensen en eisen.

Extra’s en specialiteiten

Als extra diensten bied ik lichtmetingen aan voor specifieke situaties en renderings om een 3D-visualisatie van het lichtplan te creëren. Deze kunnen worden afgestemd op de behoeften van jouw project.

Armaturenselectie

Ik benadruk dat de keuze voor armaturen afhangt van het beoogde doel van het licht, zoals functies als werken, lezen, gezellig dineren, decoratie, kleding passen, kunst uitlichten of veiligheid. Ik streef naar een gelijkmatige verdeling van het licht en pas direct en indirect licht toe om de gewenste sfeer en functionaliteit te bereiken.

Ik ben toegewijd aan het creëren van op maat gemaakte lichtoplossingen die aan jouw verwachtingen voldoen. Ik luister naar jouw wensen en behoeften om het perfecte lichtplan te ontwerpen dat bij jouw stijl en ruimte past. Als je op zoek bent naar professioneel lichtadvies, kun je op mij vertrouwen om het mooiste resultaat te leveren.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* indicates required
Nieuwsbrief Reinards Licht en Advies

Mijn diensten voor werkruimten

Verlichting voor op kantoor

Ontdek hoe de juiste kantoorverlichting de productiviteit en het comfort kan verhogen. Ik bied oplossingen die voldoen aan de eisen van moderne werkplekken.

Lampen voor werkruimte

Van bureaulampen tot overheadverlichting, ik ondersteun je bij het kiezen van de juiste lampen die aansluiten op de functie van je werkruimte en de wensen voor een gezonde werkomgeving.

Lichtplan voor werkruimte

Ik ontwikkel gedetailleerde lichtplannen die de optimale positionering van verlichting in je werkruimte garanderen. Hierdoor wordt het gezellige tafeltje dat wordt gereserveerd het beste verlicht.

Foto Reinard Pannekeet

Advies in licht voor zakelijke ruimte

Mijn deskundigheid helpt bij het creëren van een lichtomgeving die aan elke zakelijke behoeften voldoet.

Op zoek naar meer dan alleen lichtadvies voor jouw werkruimte?

Jouw woning

Lichtadviezen zijn maatwerk. Jouw ruimte wordt in de spotlights gezet met technische knowhow en een passie voor prachtige verlichting. Voor elk plekje in jouw woning is ruimte voor verlichting.

Horeca verlichting door Reinard Pannekeet

Jouw project

Wil je je eigen huis bouwen? Een monument restaureren? Of jouw horeca zaak opknappen? Met unieke lichtoplossingen maak je jouw project nog specialer.

Neem contact op voor lichtadvies op maat

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen met verlichting in jouw werkruimte? Neem vandaag nog contact op voor een gratis consult. Samen creëren we de perfecte sfeer en functionaliteit in kantoor or werkplek. Ik sta voor je klaar.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven
Start chat
Hulp nodig?
Scan de code
Start een chat met mij
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?